Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@07:02:53 GMT

بچه‌ها؛ مغازه طلا فروشی نیستند!

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۱۱۶۸

‍‍‍‍‍‍

عصرایران؛ مصطفی داننده- دخترک در کوچه مشغول بازی است. موتور سوار از کنارش رد می‌شود و دوباره کوچه رفته  را دور می‌زند و به سمت دختر بر می‌گردد. کوچه خلوت است. برق گوشواره‌ها چشم مرد جوان را گرفته؛ دخترک را صدا می‌کند. احتمالا به او می‌گوید:« عمو جان، میشه یک لحظه بیای کارت دارم.» دختر بچه از همه جا بی‌خبر هم به سمت او می‌آید و یک لحظه بعد مرد گوشواره‌ها را از گوش بچه می‌کشد و فرار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محتوای فیلمی است که چند روزی است در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود. قلب آدمی از دیدن آن به درد می‌آید اما چاره چیست؟ باید دید و در مورد آن حرف زد تا دوباره شاهد چنین رفتارهای خشونت آمیز نباشیم.

طلا زیباست؛ فکر نمی‌کنم کسی در دنیا باشد و زیبایی طلا را انکار کند. همین زیبای زرد رنگ به راحتی می‌تواند برای ما تبدیل به یک خاطره بسیار تلخ شود. دخترک، هیچگاه این روز را فراموش نمی‌کند. او هر زمان گوشواره ببیند یا مرد موتور سوار می‌افتد.

بچه‌ها مغازه طلا فروشی نیستند، لطفا آنها را با انداختن گوشواره به گوش و النگو به دست به خطر نیندازیم. کودک احتیاجی به انگشتر طلا، النگو و یا گوشواره ندارد، به ویژه زمانی که در حال بازی با همسالان خود در خیابان است. این طلاها می‌تواند انسان‌ها را وسوسه کند. قتل برخی از کودکان  تنها به خاطر سرقت طلا بوده است.

متاسفانه دیوانه‌هایی در این جامعه زندگی می کنند که به خاطر یک الگو یا گوشواره ، کودکی را می دزدند یا می کشند.همیشه برای گرگ‌ها شکار بره‌ها راحت‌تر است.

وضعیت اقتصادی جامعه، انگشت شماری از آدم‌ها را به سمت دزدی سوق داده است. چندی پیش پلیس اعلام کرده بود که 50 درصد کسانی که در ماه‌های اخیر دستگیر شده‌‎اند، برای اولین بار بود که دزدی می‌کردند و هیچ سابقه‌ای نداشتند.

طلای آویزان به گردن فرزندمان می‌تواند نقش شیطان را برای فردی بازی کند که دچار مشکلات عدیده اقتصادی است.

بچه‌ها بدون گوشواره و النگو هم بزرگ می‌شوند و آنقدر زمان دارند که از زیورآلات استفاده کنند. اجازه ندهیم  فرزندانمان قربانی، رفتار غلط ما شوند.

چرا باید بچه‌ها وقتی برای بازی به خیابان می‌آیند، گوشی موبایل یا تبلت دست‌شان باشد؟ اصلا مگر مادران محترم وقتی می‌خواهند پیاده روی بروند یا در باشگاهی فعالیت ورزشی داشته باشند، به خود طلا آویزان می‌کنند که بچه‌ها همیشه النگو به دست دارند یا گوشواره به گوش!

در این زمانه، بیشتر باید مواظب بچه‌ها بود.

بله، می‌دانم که الان با خود می‌گویید، پس پلیس چه کاره است؟ حق با شماست پلیس باید وظیفه خود را به درستی انجام دهد و نمایندگان مجلس هم باید قوانینی تصویب کنند که روزگار زورگیرها تیره و تار شود اما اینها باعث نمی‌شود ما مواظب بچه‌ها خود نباشیم و با خودنمایی و آویزان کردن چند تکه طلا، جان آنها را به خطر بیندازیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهر‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است. از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در در‌ها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء‌های قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگا‌های هشدار دهنده و ... می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • جواد خیابانی: هیچ کدام از تیم های بالای جدول شایسته قهرمانی نیستند / فیلم
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • ترکیب منچستریونایتد متحول می‌شود/ ۳ بازیکن فروشی نیستند